Доставката се извършва по куриер SPEEDY . Сроковете на доставка са 1-3 работни дни.

Доставка до адрес се извършва с куриер за дните:
понеделник до петък: 9.00 до 17.30ч

УСЛОВИЯ за поръчка и доставка

Можем да Ви доставим нашите дистанционни управления в рамките на РБългария чрез куриер с наложен платеж на посочения от Вас адрес.

Цената е в лева за 1 брой.
За всяка доставка, независимо от броя на артикулите, допълнително се начисляват:
допълнително се начислява куриерска услуга 4.99 лв. в рамките на РБългария

Всички цени са с включен ДДС.

След като получим заявката Ви, ако е необходимо ще се свържем с Вас по емейла, за да уточним подробностите по доставката .

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид;
2. Неупотребявана стока;
3. Запазена оригинална опаковка;
4. Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на клиента;
5. Потребителят има право да замени закупените чрез електронния магазин дистанционни управления, като разходите за транспорт от и към www.rc-bg.net са за сметка на клиента.

"Роял Електроникс Трейд" е регистрирано като администратор на лични данни по ЗЗЛД, запознатo e със задълженията си и е предприело необходимите мерки за опазване на предоставената му информация.
Моля оставяйте актуален емейл и телефон за контакт!

Преглед на стоката. Рекламации

Поръчките се изпращат с опция ПРЕГЛЕД.

При получаването на стоката потребителят трябва да я прегледа и в случай, че констатира явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари, незабавно да информира лицето извършващо доставката .
Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по - късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари.

Ако стоката е в изряден вид, но клиентът откаже да я получи, транспортни и други разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на потребителя.

"Роял Електроникс Трейд" не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато ползвателят е посочил неверни непълни и/или неточни лични данни, включително когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес.